Bandar
Pekan
Kampung
Dusun
Lebuhraya
Utama
Sekunder
Tidak dikesan
Titik Jarak Masa Bahan bakar
Teluk Intan 0 km 0:00 00 min 0.0 l
58 38 km, 1 j 49 min
Sungkai 38 km 1:49 1 j 49 min 2.5 l
E1 25 km, 25 min
Slim River 63 km 2:15 2 j 15 min 4.3 l
E1 27 km, 14 min
Tanjung Malim 91 km 2:30 2 j 30 min 6.4 l
E1 23 km, 12 min
Bukit Beruntung 113 km 2:42 2 j 42 min 8.7 l
E1 23 km, 12 min
Kuang 136 km 2:54 2 j 54 min 10.9 l
E1 41 km, 1 j 05 min
Seri Serdang 177 km 4:00 4 j 00 min 14.0 l
E2 26 km, 15 min
Nilai 203 km 4:16 4 j 16 min 16.1 l
E2 73 km, 39 min
Alor Gajah 275 km 4:55 4 j 55 min 21.5 l
E2 241 km, 3 j 30 min
Kota Tinggi 516 km 8:26 8 j 26 min 41.2 l
Bandar
Pekan
Kampung
Dusun
Lebuhraya
Utama
Sekunder
Tidak dikesan
Titik Jarak Masa Bahan bakar
Teluk Intan 0 km 0:00 00 min 0.0 l
58 38 km, 1 j 49 min
Sungkai 38 km 1:49 1 j 49 min 2.5 l
E1 11 km, 18 min
Trolak 50 km 2:07 2 j 07 min 3.6 l
E1 14 km, 07 min
Slim River 63 km 2:15 2 j 15 min 4.3 l
E1 12 km, 06 min
Behrang 75 km 2:21 2 j 21 min 5.8 l
E1 15 km, 08 min
Tanjung Malim 91 km 2:30 2 j 30 min 6.4 l
E1 23 km, 12 min
Bukit Beruntung 113 km 2:42 2 j 42 min 8.7 l
E1 23 km, 12 min
Kuang 136 km 2:54 2 j 54 min 10.9 l
E1 2 km, 01 min
Taman Impian Indah 138 km 2:56 2 j 56 min 10.9 l
E1 39 km, 1 j 04 min
Seri Serdang 177 km 4:00 4 j 00 min 14.0 l
E2 9 km, 05 min
Seksyen 12 186 km 4:06 4 j 06 min 14.8 l
E2 3 km, 01 min
Kampung Teras Jernang 189 km 4:08 4 j 08 min 15.0 l
E2 14 km, 07 min
Nilai 203 km 4:16 4 j 16 min 16.1 l
E2 7 km, 03 min
Labu 210 km 4:20 4 j 20 min 16.3 l
E2 57 km, 31 min
Simpang Empat 267 km 4:51 4 j 51 min 21.3 l
E2 8 km, 04 min
Alor Gajah 275 km 4:55 4 j 55 min 21.5 l
E2 42 km, 22 min
Tangkak 317 km 5:18 5 j 18 min 25.2 l
E2 29 km, 15 min
Pagoh 345 km 5:33 5 j 33 min 27.2 l
E2 43 km, 23 min
Yong Peng 388 km 5:57 5 j 57 min 30.8 l
E2 15 km, 08 min
Ayer Hitam 403 km 6:05 6 j 05 min 32.1 l
E2 11 km, 05 min
Machap 414 km 6:11 6 j 11 min 32.9 l
E2 66 km, 36 min
Bandar Dato Onn 480 km 6:47 6 j 47 min 38.3 l
E2 3 17 km, 42 min
Ulu Tiram 497 km 7:30 7 j 30 min 39.6 l
3 8 km, 24 min
Taman Sri Saujana 505 km 7:54 7 j 54 min 40.0 l
3 11 km, 31 min
Kota Tinggi 516 km 8:25 8 j 25 min 41.2 l

Jarak dari Teluk Intan ke Kota Tinggi dengan kereta

Jarak antara Teluk Intan dan Kota Tinggi ialah 516 kilometer dengan jalan termasuk 441 kilometer di lebuhraya. Jarak dari Teluk Intan ke Kota Tinggi dengan kereta mengambil masa kira-kira 8 jam dan 26 minit.

Jarak antara Teluk Intan dan Kota Tinggi adalah kedudukan ke-814 dalam kedudukan populariti.
Waktu memandu dari Teluk Intan ke Kota Tinggi adalah kira-kira 8 jam dan 26 minit tanpa perhentian perantaraan.
Gunakan medan "Mata perantaraan" di dalam "Tunjuk pilihan lanjutan" untuk mengetahui bagaimana untuk pergi dari Teluk Intan ke Kota Tinggi melalui titik transit tertentu.
Anda boleh mengira laluan dari Teluk Intan ke Kota Tinggi melalui mana-mana titik transit tertentu dengan menyeret dan menjatuhkan laluan pada peta.
Untuk mengetahui berapa jauh Teluk Intan dari Kota Tinggi, semua segmen laluan perantaraan dikira jumlahnya. Koordinat satelit jalan raya tepat digunakan untuk pengiraan ini.
Ada pertanyaan? Hubungi kami!