Jarak antara Tokai dan Chenor

Jarak dari Tokai ke Chenor ialah 566 kilometer dengan jalan termasuk 533 kilometer di jalan raya. Jalan mengambil masa kira-kira 5 jam dan 34 minit dan pergi melalui Nibong Tebal, Pendang, Bedong, Bertam, Seberang Jaya, Juru dan Valdor.

Terdapat tol di laluan.
Klik di sini untuk memuatkan peta interaktif
Bandingkan laluan ini dalam perkhidmatan lain:
Bandar
Pekan
Kampung
Dusun
Lebuhraya
Utama
Sekunder
Tidak dikesan
Titik Jarak Masa Bahan bakar
Tokai 0 km 0:00 00 min 0.0 l
K130 K511 10 km, 11 min
Pendang 10 km 0:11 11 min 0.8 l
K133 E1 31 km, 17 min
Bedong 42 km 0:28 28 min 3.1 l
E1 28 km, 15 min
Bertam 70 km 0:44 44 min 5.4 l
E1 15 km, 08 min
Seberang Jaya 85 km 0:52 52 min 6.7 l
E1 11 km, 06 min
Juru 95 km 0:59 59 min 7.3 l
E1 11 km, 06 min
Valdor 106 km 1:05 1 j 05 min 8.4 l
E1 6 km, 03 min
Nibong Tebal 113 km 1:09 1 j 09 min 8.7 l
E1 20 km, 10 min
Alor Pongsu 133 km 1:20 1 j 20 min 10.3 l
E1 433 km, 4 j 13 min
Chenor 566 km 5:34 5 j 34 min 44.9 l
Bandar
Pekan
Kampung
Dusun
Lebuhraya
Utama
Sekunder
Tidak dikesan
Titik Jarak Masa Bahan bakar
Tokai 0 km 0:00 00 min 0.0 l
K130 3 km, 03 min
Kampong Rambai 3 km 0:03 03 min 0.2 l
K130 K511 4 km, 04 min
Bukit Raya 8 km 0:08 08 min 0.4 l
K511 3 km, 02 min
Pendang 10 km 0:11 11 min 0.8 l
K133 0 km, 00 min
Kampung Batu Menunggul 11 km 0:11 11 min 0.8 l
K133 E1 5 km, 03 min
Kampong Bukit Jambul 16 km 0:14 14 min 1.2 l
E1 6 km, 03 min
Bukit Jenun 22 km 0:17 17 min 1.4 l
E1 20 km, 10 min
Bedong 42 km 0:28 28 min 3.1 l
E1 15 km, 08 min
Kampung Matang Gadong 57 km 0:37 37 min 4.5 l
E1 3 km, 01 min
Kampung Pokok Assam 60 km 0:38 38 min 4.6 l
E1 5 km, 02 min
Bumbung Lima 65 km 0:41 41 min 5.1 l
E1 5 km, 02 min
Bertam 70 km 0:43 43 min 5.4 l
E1 9 km, 04 min
Kampung Teluk 79 km 0:48 48 min 6.3 l
E1 2 km, 01 min
Kampong Tanjong Putus 81 km 0:50 50 min 6.4 l
E1 3 km, 02 min
Seberang Jaya 85 km 0:52 52 min 6.7 l
E1 11 km, 06 min
Juru 95 km 0:59 59 min 7.3 l
E1 11 km, 06 min
Valdor 106 km 1:05 1 j 05 min 8.4 l
E1 6 km, 03 min
Nibong Tebal 113 km 1:09 1 j 09 min 8.7 l
E1 20 km, 10 min
Alor Pongsu 133 km 1:20 1 j 20 min 10.3 l
E1 17 km, 09 min
Kampung Dew 150 km 1:29 1 j 29 min 11.6 l
E1 19 km, 10 min
Changkat Jering 169 km 1:39 1 j 39 min 13.1 l
E1 8 km, 04 min
Bukit Gandang 177 km 1:44 1 j 44 min 13.9 l
E1 9 km, 04 min
Padang Rengas 186 km 1:49 1 j 49 min 14.6 l
E1 30 km, 19 min
Meru Raya 216 km 2:09 2 j 09 min 17.0 l
E1 8 km, 05 min
Ipoh Garden 224 km 2:14 2 j 14 min 17.8 l
E1 12 km, 07 min
Simpang Pulai 237 km 2:21 2 j 21 min 18.5 l
E1 7 km, 03 min
Gopeng 243 km 2:25 2 j 25 min 19.3 l
E1 16 km, 08 min
Kampung Sahom 259 km 2:34 2 j 34 min 20.5 l
E1 44 km, 23 min
Sungkai 303 km 2:58 2 j 58 min 23.8 l
E1 10 km, 05 min
Trolak 313 km 3:03 3 j 03 min 24.7 l
E1 14 km, 07 min
Slim River 326 km 3:10 3 j 10 min 25.3 l
E1 12 km, 06 min
Behrang 338 km 3:17 3 j 17 min 26.8 l
E1 15 km, 08 min
Tanjung Malim 353 km 3:25 3 j 25 min 27.4 l
E1 23 km, 12 min
Bukit Beruntung 376 km 3:38 3 j 38 min 29.7 l
E1 23 km, 12 min
Kuang 399 km 3:50 3 j 50 min 31.9 l
E1 2 km, 01 min
Taman Impian Indah 401 km 3:51 3 j 51 min 31.9 l
E1 13 km, 08 min
Segambut 414 km 4:00 4 j 00 min 32.9 l
E33 18 km, 11 min
Taman Permai Jaya 432 km 4:11 4 j 11 min 34.4 l
E8 44 km, 27 min
Taman Chegar Medang 476 km 4:39 4 j 39 min 37.6 l
E8 7 km, 04 min
Kg Sungai Dua 483 km 4:44 4 j 44 min 38.5 l
E8 83 km, 49 min
Chenor 566 km 5:33 5 j 33 min 44.9 l

Sering bertanya soalan-soalan

Berapa biayanya untuk memandu dari Tokai ke Chenor?

Kos bahan bakar: 92.8 MYR

Kos bahan api ini dikira sebagai: (Jarak laluan 566 km / 100 km) * (Penggunaan bahan bakar 8 l/100 km) * (Harga bahan bakar 2.05 MYR / l)

Anda boleh melaraskan penggunaan bahan api dan harga bahan api di sini.

Berapa lama menaiki kereta dari Tokai ke Chenor?

Masa memandu: 5 j 34 min

Masa ini dikira untuk memandu pada kelajuan maksimum yang dibenarkan, dengan mengambil kira sekatan peraturan lalu lintas.

  • 405 km dengan kelajuan maksimum 110 km/j = 3 j 41 min
  • 38 km dengan kelajuan maksimum 100 km/j = 22 min
  • 80 km dengan kelajuan maksimum 90 km/j = 53 min
  • 30 km dengan kelajuan maksimum 80 km/j = 22 min
  • 5 km dengan kelajuan maksimum 60 km/j = 4 min
  • 8 km dengan kelajuan maksimum 50 km/j = 9 min

Itu dikira masa memandu tidak mengambil ke account pertengahan berhenti dan kesesakan lalu lintas.

Berapa jauhkah Tokai ke Chenor melalui darat?

Jarak antara Tokai dan Chenor ialah 566 km dengan jalan termasuk 533 km di lebuhraya.

Koordinat satelit jalan raya tepat digunakan untuk pengiraan ini. Awal dan akhir mata adalah pusat dari Tokai dan Chenor masing-masing.

Berapa jauh Tokai ke Chenor dengan pesawat?

Jarak terpendek (udara garis, seperti terbangnya gagak) antara Tokai dan Chenor adalah 373 km.

Jarak ini dikira menggunakan Haversine formula sebagai besar-bulatan jarak antara dua titik di permukaan satu bidang. Awal dan akhir mata adalah pusat dari Tokai dan Chenor masing-masing. Jarak sebenar antara lapangan terbang mungkin berbeza.

Berapa jam adalah Tokai dari Chenor dengan pesawat?

Pesawat Boeing 737 memerlukan 27 min untuk menempuh jarak 373 km pada kelajuan pelayaran 800 km/j.

Pesawat kecil "Cessna 172" perlukan 1 j 41 min untuk penerbangan ini jarak rata-rata di kecepatan 220 km/j.

Kali ini adalah anggaran dan tidak mengambil ke account lepas landas dan mendarat kali, lokasi lapangan terbang dan dunia sebenar lain faktor.

Berapa lamakah perjalanan dengan helikopter dari Tokai ke Chenor?

Cepat helikopter "Eurocopter AS350" atau "Hughes OH-6 Cayuse" butuh 1 j 33 min untuk menutup jarak 373 km di kelajuan pelayaran 240 km/j.

Popular "Robinson R44" butuh 1 j 46 min untuk penerbangan ini jarak pada kelajuan rata-rata 210 km/j.

Kali ini adalah anggaran dan tidak mengambil ke account lepas landas dan mendarat kali, bandara lokasi dan lain-lain dunia sebenar faktor.

Apakah bandar yang terletak di tengah-tengah antara Tokai dan Chenor?

Titik tengah antara Tokai dan Chenor ialah Sungkai. Ia adalah kira-kira 20 km dari yang tepat titik tengah oleh jalan.

Jarak dari Sungkai ke Tokai adalah 303 km dan memandu akan mengambil masa kira-kira 2 j 58 min. Jalan antara Sungkai dan Chenor telah panjang 263 km dan akan mengambil masa kira-kira 2 j 36 min.

Bandar lain yang terletak berhampiran dengan titik tengah:

  • Kampung Sahom berada dalam jarak 259 km dari Tokai dan 306 km dari Chenor
  • Trolak berada dalam jarak 313 km dari Tokai dan 253 km dari Chenor
  • Gopeng berada dalam jarak 243 km dari Tokai dan 323 km dari Chenor

Di manakah Tokai secara relatif kepada Chenor?

Tokai terletak 373 km utara-barat dari Chenor.

Tokai mempunyai koordinat geografi: latitud 6.02853, longitud 100.4069.

Chenor mempunyai koordinat geografi: latitud 3.48061, longitud 102.59008.

Lebuh raya manakah yang pergi dari Tokai ke Chenor?

Laluan dari Tokai ke Chenor berikut E1, E8.

Lain kecil bahagian lulus di sepanjang jalan:

  • 2: 67 km
  • E33: 15 km
  • 83: 6 km
  • K511: 6 km
  • C23: 5 km
  • K130: 4 km
  • 54: 2 km
  • 28: 2 km
Jarak antara Tokai dan Chenor adalah kedudukan ke-8,354 dalam kedudukan populariti.
Ada pertanyaan? Hubungi kami!